Weekend Ardennen, 14 t/m 16 juni 2024

Samen met andere mountainbikers rijden in de mooiste natuur, technische paden, heerlijke singeltracks, stevige klimmetjes en de vetste afdalingen rijden en dit alles onder begeleiding van enthousiaste begeleider. Optimale verzorging en maximale ontspanning zijn inclusief.
Het mooiste is om hier nieuwe vrienden te ontmoeten, je mountainbike skills verbeteren en je grenzen verleggen, maar vooral en het belangrijkste is om heel veel plezier te hebben en te genieten.

We zitten in de buurt van Houffalize en La Roche Ardenne, dit is het mekka voor de mountainbiker.
We verblijven in het dorpje Warempage, dit is een dorpje in de Belgische provincie Luxemburg, ca. 8 km. ten noorden van La-Roche-en-Ardenne en 20 km. ten westen van Houffalize.
Hier ligt herberg “La Vache” die wordt gerund door de zeer gastvrije Nederlandse eigenaren. Dit adres staat garant voor sfeer, gezelligheid en niet te vergeten….. overheerlijke maaltijden.
Al sinds 1995 verzorgen Philip en Lydia met veel plezier hun gasten en tijdens het weekend komen we niks tekort.
In de ochtend een heerlijk ontbijt, met verse broodjes heerlijk dubbel gerezen brood van de streek en diverse soorten beleg, yoghurt met muesli of havermout en een eitje van de kippen van boer Luc. Tijdens het ontbijt kun je een lunchpakket maken.

Bij terugkomst na de mountainbike rit staat de koffie en de thee klaar en hebben we een lekker “vier uurtje”, voor de eerste trek of genieten van een welverdiend Belgisch “herstel” biertje.
Rond 19 uur gaan we gezellig met zijn allen aan tafel. Als het mooi weer is, is dat buiten voor een barbecue. Anders wordt er gekookt met producten uit de streek, en toveren Philip en Lydia een heerlijke voedzame en gezonde maaltijden op tafel.
Koffie en thee kan je altijd gebruiken, zonder extra kosten, voor een Belgisch biertje, wijn of frisdrank is de koelkast gevuld, deze drankjes achteraf betalen, graag cash.
We gaan heerlijk genieten van alle mooie tracks in de Ardennen, we rijden op een rustige maar sportieve manier ( gemiddeld tussen de 12 en 15 km/h.), het is geen wedstrijd of prestatietocht. Samen uit en samen thuis!!
We zullen ook de nodige fotomomenten nemen. Bij mij staat genieten van al het moois in de Ardennen, samen met het fietsen voorop.!

Het programma;

– Vrijdag; aankomst tussen 12.30 uur en 13.00 uur en vanaf 14.00 een kennismakings rit
– Zaterdag; Mooie dagtocht door de Ardennen, afstand afhankelijk van de behoefte en wensen. (55 à 70km)
– Zondag; korte rit, maar wel spannend. Rond 14.00 uur een soepmaaltijd met brood en met gevulde buik en mooie ervaringen weer huiswaarts.

Wat is inbegrepen;

– 2 overnachtingen
– 3 mooie en uitdagende routes met begeleiding, er wordt rustig maar sportief gereden
– 2 x heerlijk ontbijtbuffet en 2 x maken lunchpakket
– 2 x een heerlijk “4 uurtje”
– 2 x een heerlijk home made diner, bij mooi weer buiten BBQ
– Veilige afgesloten fietsenstalling
– Koffie en thee gratis het hele weekend

Wat is niet inbegrepen;

– Reis en Annuleringsverzekering
– Heen en terug reis naar Warempage (vanuit Utrecht 282 km)
– Bier, wijn of frisdrank, achteraf afrekenen (cash graag)
– Maaltijden buiten de Herberg

Zelf meenemen;

– Mountainbike (technisch in orde voor Ardennen)
– Fietskleding, Helm (verplicht) en uiteraard gewone kleding
– Eigen sportvoeding voor onderweg
– Eventuele reserve onderdelen, gereedschap en schoonmaakmiddelen voor de mountainbike

Wat zijn de kosten voor dit heerlijke super weekend € 295,- Klik hier om aan te melden of meer info
Er is plaats voor maar 8 personen, boek snel want VOL=VOL

Dit weekend kan ook als groep geboekt worden op een door jullie gewenste datum, informeer naar de mogelijkheden en prijs

“We hebben een super weekend gehad met mooie routes en een hele enthousiaste Frank…”
“Wat een tof weekend, geweldige groep, goeie begeleiding en een heel gastvrije Herberg.. Top..!!”
“Wat was het geweldig, Frank heeft ons flink uitgedaagd..”

“wow, wat een geweldig weekend! De combinatie van Frank, de Herberg en de gezelligheid staan garant voor een top weekend”
“Ik was alleen, maar kreeg snel contact en een enthousiaste groep, onder leiding van Frank en Lydia werd het een heel mooi weekend, nogmaals dank..”

Clinic ride Limburg, Parkstad route 42 km

Op zaterdag 18 mei 2024 wordt er een clinic ride georganiseerd op de route van Parkstad in Zuid Limburg. Samen de route fietsen en bij technische stukken (klimmen, dalen, wortels en drops) uitleg over hoe deze te nemen en oefenen om de techniek onder de knie te krijgen.
De route is zo ongeveer 42 km en bevat een kleine 600 Hm. Er zitten steile klimmen in en mooie afdalingen.
De beklimming van de Wilhelminaberg (Snowworld) zit er ook in.
Deze clinic ride is voor de geoefende mountainbiker of voor de mensen die al ooit een clinic gevolgd hebben op niveau 2/3.

De kosten zijn maar € 55,- per persoon.

Meld je snel aan, max 6 personen vol=vol..!! Klik hier om aan te melden..

Dagtrip/gids

Het is ook mogelijk om een dagtrip te maken naar een bestemming van je keuze. Wil je bv in Zuid Limburg of op de Veluwe een mooie dagtrip maken en je wil deze dag zorgeloos met je vrienden en vriendinnen alleen maar willen genieten van de omgeving, kan ik dat voor je regelen. Ik zal jullie dan vergezellen als gids.
Ik zal een mooie route uitstippelen naargelang jouw en jullie wensen. Neem even contact op voor de mogelijkheden.

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief en we houden je op de hoogte voor deze heerlijke weekendjes weg en alle andere informatie.