Frank’s MTB Wereld is een nieuw en sportief bedrijf in Eindhoven Noord (Blixembosch) gespecialiseerd in mountainbikes, gravel bikes en race fietsen. Alle merken en types fietsen worden gerepareerd en zullen allemaal hetzelfde behandeld worden, met persoonlijke aandacht en de hoogste kwaliteit.
Samen nemen we de tijd om jouw wensen en eisen te bespreken. Je krijgt een duidelijk advies in wat er moet gebeuren, wat de kosten zullen gaan worden en wanneer jouw fiets weer klaar is.
In mijn werkplaats verricht ik alle mogelijke reparaties aan jouw fiets. Een racefiets of gravel bike is ook van harte welkom.
Van een simpele reparatie of compleet onderhoud kan je bij mij terecht. Ook naar het op wens en op maat opbouwen van een frame tot een complete mountainbike kan je bij mij terecht.
Heb je online een mountainbike, gravel bike of racefiets gekocht en wordt geleverd in een “doos” en deze moet nog in elkaar gezet worden, ook hiervoor kan je bij mij terecht om deze op de juiste manier op te laten bouwen.

Bel, mail , app, chat of kom gewoon langs om een afspraak in te plannen en kennis te maken.
Indien nodig heb ik ook een haal- en brengservice voor jouw fiets.

Tot snel en de koffie staat altijd klaar…..