Wat kan ik voor je doen en waar sta ik voor

Fietsen zorgeloos maken

Mijn motto is: blijf genieten, van elke rit. Genieten gaat een stuk makkelijker als iemand je ontzorgt. Dat is precies wat ik doe.
Bij Frank’s MTB Wereld zorg ik dat jij zorgeloos op de MTB, racefiets of gravelbike zit. Betrokkenheid en flexibiliteit zijn daarbij de sleutelwoorden. Of het nu gaat om reparatie, onderhoud, fietsclinics, teamkleding of fietsreizen: ik regel het voor jou. Voor elke portemonnee vind ik een oplossing.

Persoonlijke betrokkenheid

Dat doe ik op een professionele en betrouwbare manier, waarbij mijn persoonlijke betrokkenheid ervoor zorgt dat ik altijd dat extra stapje meer zet. Ik luister naar jouw wensen en zoek net zo lang tot ik het passende onderdeel, de beste oplossing, de zoektocht naar een juiste fiets/frame, spannende clinic, het juiste tenue of die onvergetelijke fietsreis heb geregeld. Ben je op zoek naar advies, inspiratie of ideeën? Ook daarvoor kun je bij Frank’s MTB Wereld terecht.
Wil je gewoon eens komen kijken, kennis maken of gewoon over mountainbiken (fietsen algemeen) praten, de koffie staat altijd voor je klaar….

Full-service partner in de MTB, gravel en racefiets wereld

Ik ben pas tevreden als jij tevreden bent en mij als een partner in de MTB, gravel en racefiets wereld ziet. Full-service is bij Frank’s MTB Wereld ook écht full-service. Ik kijk ernaar uit om jou – en jouw fiets – te zien!